Eka osa, luvassa on kökköä tekstiä, huonoja kuvia ja muuta mukavaa. Lukemaan~! :D

Tämä bambi-silmäinen kaunokainen on Hope Fay. Suosiotavoitteinen Hope toivoo joskus olevansa kenraali, ja kuten tiedämme se vaatii hirveää bodausta, mutta ei se mitään. Luonteeltaan Hope on:


sottapytty/siisti 4
ujo/menevä 3
laiska/toimelias 7
vakava/leikkisä 6
marisija/kiltti 5


Hope on kiinnostunut työpaikan ja parran omaavista miehistä. Kaikenlaiset epäkuolleet saavat hänet juoksemaan kiljuen pakoon.


Eihän talo mikään arkkitehtuurin riemuvoitto ole mutta kyllä se Hopelle kelpaa.


Ja ensimmäisenä täytyy tietysti opiskella ruoanlaittoa, että säästytään tulipaloilta. Ilmeestä päätellen Hope sai juuri tietää että spagetti ei kasva puissa.. 


Herra H. toi tuon homohtavan vaaleanpunaisen paketin jonka sisällon tiedämme; tietokone! Ja lehtikin on näköjään tullut. Töitä etsimään ->


Sotilas-uraa ei sanomalehdestä löytynyt mutta onneksi netistä löytyi yksi vapaa paikka. Hope pääsi alokkaaksi DesiderataValleyn osastolle.

Hope aloitti bodaamisen alkeet heti saatuaan työpaikan... Ja odotellessaan naapureita.

Pian ne naapurit saapuivatki, ja kuten arvata saattaa Hope tuli sosiaalisena siminä kaikkien kanssa hyvin juttuun. Kipeistä kyynerpäistä ja lääkärikäynneistä puhuminen tuottaa varmasti paljon ystäviä.

Kokkaus taitojaankin Hope pääsi testaamaan. Ei näytä sujuvan kovin hyvin, mutta kyllä se keitto onnistui.

Pian Hopen kuitenkin täytyi hyvästellä naapurit...

...Sillä hän lähti Stadiin miesjahtiin. Harjoiteltuaan muutaman iskurepliikin peilin kanssa hän kiirehti taksiin joka vei hänet Keskiyön kurkkuun, se kuulosti sopivan sympaattiselta paikalta löytää hyvä mies. ;)

~ ~ ~

Paikka olikin nappisuoritus, sillä ensimmäinen tontille astellut sim oli tämä hurmaava mies pilottilaseineen. (Siis aivan US-KO-MA-TON tuuri!)

Hope kompasteli viehkosti miehen luo ja tämä esittäytyi Slade Crawfordiksi.

Juttu alkoi luistaa paremmin kuin hyvin, ja pian Hope uskalsikin kysyä sen tärkeän kysymyksen: "Juu tota nyt ihan vaa tällanen random kysymys; Mitä mieltä sä oot musta?" 

"Täytyy sanoa että kauniimpaa simiä en ole koskaan nähnyt", että näillä mennään. ;)

Hope sai selville että Slade on kansanedustaja... Jostain syystä en ole yhtään hämmästynyt kun tuollaisesta pärstästä on kyse. :D

Hope heitti pientä flirttiä kehiin ja Slade oli täääysin myyty.

Hope suostui jopa laulamaan karaokea Sladen suostuteltua hänet siihen. Normaalisti Hope olisi välttänyt sitä loppuun saakka, koska hänen sävelkorvansa ei ole mitään parasta laatua.

Kesken laulun Hopen ja Sladen katseet kohtasivat ja Hope tunsi pienten perhosten lepattavan vatsassaan, hän oli varma siitä, että Slade olisi Se Oikea.

Hope alkoi jo tehdä lähtöä ja vaihtoi muutaman flirttailevan sanasen Sladen kanssa kun tämä yht'äkkiä vetäisi Hopen luokseen ja suuteli häntä pehmeästi. Hieman yllättyneenä Hope kuitenkin vastasi hyvillään suudelmaan. (Ja näin OIKEASTI tapahtui, Slade suuteli Hopea aivan oma-aloitteisesti!)

Hetken Slade vielä katsoi Hopea intensiivisesti silmiin ja sitten hän jo olikin poissa.

Pyörällä päästään Hope meni soittamaan taksin ja lähti kotia kohti.

~ ~ ~

Kotonaan Hope joutui menemään viileään suihkuun selvittääkseen ajatuksiaan... Hän tosiaan piti Sladesta, hän piti Sladesta paljon, vaikkei hän ollut tuntenut tätä edes yhtä päivää.

Hope aikoi juuri syödä palanutta spagettia kun puhelin soi. Slade kertoi haluavansa tavata hänet keilaradalla puolen tunnin kuluttua.

Hope tunki palaneen spagetin jääkaappiin ja juoksi taksiin.

~ ~ ~

Tapaaminen ei kuitenkaan ollut aivan sitä mitä Hope oli olettanut. Se ei kuitenkaan menoa haitannut sillä pian hän sai pyydettyä Sladea kanssaan treffeille.

Ensin treffit olivat vain tyynysotaa (mistä lienevät nuokin tyynyt repäisseet..), toisen kutittelua ja vitsien kerrontaa. Syöminenkin meni vähän niin ja näin kun puolet annoksista lensivät päin toisen kasvoja.

Onneksi saatiin ripaus romanttisuutta ilmaan.

Myöhemmin nämä kaksi nähtiin jo melko läheisissä tunnelmissa.

Öh... Korjaan; hyvin läheisissä tunnelmissa.

Tulipa Hope kysäisseeksi myös Sladen taloudellista tilannetta ja hyvältä vaikutti.

Hih, olenko ainut joka huomaa rakkautta ilmassa? ^w^

Hope kutsui uuden poikaystävänsä luokseen jatkoille, saa nyt nähdä mitä tästä tulee.

~ ~ ~

Taksissa he sopivat muuttavansa yhteen, Slade toi talouteen 18 957 simeleonia. Ja sehän tarkoittaa talon laajennusta!

Tältä näyttää laajennettu talo. Melko pienihän se on vieläkin, mutta riittää kuitenkin tälle nuorelle parille.

Talon lisäksi myös Slade sai kokea stailauksen ihmeelliset salat. Ei paha, ei paha, vaikka itse sanonkin. :D

Myös sisäinen muutos oli paikallaan. Ennen Slade piti rillipäisistä haisuleista joiden kunto ei saanut olla kummoinen. Nyt hän on kiinnostunut hyväkuntoisista vaaleaveriköistä jotka eivät tuoksahda. Ja tähän väliin voisinkin laittaa Sladen luonteen:

sottapytty/siisti 2
ujo/menevä 3
laiska/toimelias 9
vakava/leikkisä 7
marisija/kiltti 4

Tietotavoitteisen Sladen elämäntoiveena on kohota urheilu-uran huipulle eläväksi legendaksi. Sen sortin hommia ei kuitenkaan vielä löytynyt.

~ ~ ~

Aamulla oli Hopen ensimmäinen työpäivä, pitäkäämme peukkuja ylennyksen puolesta.

Slade soitti työpaikalleen ja teeskenteli olevansa sairaana, niinpä hänen vihreä-ihoinen työnantajansa antoi hänelle vapaata. Tämä tosiaan kannatti, sillä Slade sai töitä divaripelaajana. Platinahauta on jo melkein käsissämme! (Toivottavasti ei kuitenkaan kovin pian..)

Päivä kuluikin sitten räiskäleitä kärtsätessä ja tehden kaikkea muuta mukavaa.

Hope sai ylennyksen laskuvarjojääkäriksi! Kiitos peukuista, lupaan säilyttää niitä hyvin. (:

Hope toi tämän naisen mukanaan töistä ja ystävystyikin tämän kanssa nopeasti. Hän kuitenkin hyvästeli tämän sen jälkeen sillä ei halunnut juuri tällä hetkellä kotiinsa ketään tukkimaan vessoja ja tyhjentämään jääkaappia.

Mehän kaikki tiedämme mitä tämä tarkoittaa? "Hope, r-rakastan sinua koko sydämmestäni enkä voisi kuvitella ketään muuta jonka kanssa haluaisin viettää koko elämäni ja ajattelin kysyä että.. että.. tuletko vaimokseni?"

"Tulentulentulen! Minäkin rakastan sinua Slade!"

Illemmalla tapahtumia päästiinkin sitten juhlistamaan lakanoiden testauksella.

 

~ ~ ~

Huh, valmis. Mitäs piditte? Oliko kelvollinen vai täysin huono? :D Kommentoikaa~~♥

 

e// Voisiko joku olla niin ihana ja muistuttaa minulle kuinka sai linkitettyä esim. vaikka tähän näin vaikka jonkun sivun. (säälittävän huono selitys ;() mutta siis niin. Ja sitten, luetteko mieluummin kirja- vai puhekieltä? Voisin kirjoittaa seuraavan osan puhekielellä. :D